Hoe werkt Drukwerkverspreiding Amsterdam?

Het stappenplan om drukwerk te bestellen en te verspreiden in Amsterdam is eenvoudig. Bij stap 1, voeg je “Amsterdam” of direct de postcode toe. Vervolgens worden de bijhorende wijken getoond. Selecteer uit de lijst de wijk(en) waar je het drukwerk in Amsterdam wilt laten verspreiden. Aan de rechterzijde verschijnt jouw keuze. Kies de oplage, maar let op de netto aantallen. Voeg indien nodig meer plaatsen of postcodes toe. De bruto oplage is inclusief nee-nee en ja-nee stickers. De netto oplage is de daadwerkelijke verspreidaantallen.

Bij Stap 2 kun je het gewenste drukwerk kiezen. Je hebt keuze uit een flyer, folder of krant. Kies vervolgens het formaat, het aantal pagina's en het papiergewicht. Optioneel kun je de opmaak door ons laten verzorgen.

Stap 3 bepaalt de Verspreidingskeuze. Het gewicht van het drukwerk bepaalt de kosten van de verspreiding. Je kunt kiezen uit losse verspreiding of een sealbag. Klik hier om de verschillen tussen losse verspreiding en bezorging in sealbag te bekijken.

Bij Stap 4 voer je de gewenste verspreidingsweek in. Let op, folders en flyers hebben een andere aanleverdatum en verspreidingweek dan kranten. Stap 4 berekent onder andere wanneer wij het drukgereed materiaal in huis moeten hebben.

Stap 5 somt de bestelling op. Je kunt ook de bestelling als offerte bewaren. Na controle kun je bij Stap 6 via iDEAL of bankoverschrijving betalen.

 

     
 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam